19:00

Brunflo FK2

Referat: Ragunda BK - Brunflo FK2

Äntligen lossande det och det med besked. Proppen ur, ketchupflaskan släppte eller vilka klyschor vi vill använda. Vi pratade innan om att rulla bollen och använda det centrala mittfältet i större utsträckning än vad vi gjort tidigare.
För en gångs skull gör vi första målet genom en djupledsboll av Emma till Sabina som avslutar säkert. Tyvärr kom den fina starten lite av sig när Ragunda gör 1-1 relativt omgående.
Till skillnad mot tidigare har vi tålamod hela halvleken och ger utdelning när vi gör tre mål de sista 12 minutrarna och kan gå till vila med en 1-5 ledning.
I andra fortsätter vi vårt enkla spel där Ragunda får jaga boll och tröttnar en del och vi kan spela ut med en hel del fina mål varav två frisparksmål av Agnes och Alsing.
Avslutningen blir inte den mest välspelade dör vi mest jagar fler mål och får utdelning till stor del.
Aina avslutar sitt hattrick till 1-10 i 85:e.
En riktig laginsats där vi använder hela mittfältet i såväl bredd som djupled och har tålamod passningsspelet.

Emma får guldskon genom ett bra jobb och fina öppnande passningar i hennes relativt nya position som ytterback.
Aina och Sabina gör båda tre mål som är frukten av deras speed i djupledsspelet där de är extremt svårstoppade. Agnes rör sig över stora ytor och alltid är spelbar och Stinas andra halvlek är riktigt stabil där hon inte släpper många förbi sig.

Vi tar med oss den här matchen till lördagens div 2 match mot Timrå kl 13:00 på Åkreäng. Välkomna